Kohdeyleisölle

31/03/2009

Tämän blogin kohdeyleisöä ovat, tässä järjestyksessä, perheenjäsenet, ystävät ja kaikki muut. Epäilen tosin, että kaikkia muita ei hirveästi kiinnosta.

Aikomuksena on kirjoitella tänne aina välillä vähän jotain liittyen tavalliseen elämään ja politiikkaan. Jos innostun liikaa politikoinnista, siirtänen sen tai muun sisällön oman blogiinsa. Katsoo nyt.

Blogi, esimerkiksi tämä blogi, jota juuri nyt luette, on eräänlainen päiväkirjan ja pakinoinnin välimuoto. Kirjoittelen tällaisia artikkeleita ja julkaisen niitä. Etusivulla näkyy kasa tuoreimpia artikkeleita, uudemmat ylimpänä. Artikkeleiden otsikot ovat linkkejä, joita painamalla pääsee lukemaan yksittäistä artikkelia. Sen alla voi löytyä kommentteja, jos joku hairahtuu niitä tänne kirjoittelemaan; tietenkin myös uusien kommenttien kirjoittaminen on mahdollista.

Realistinen tavoite on kirjoittaa tänne kerran noin puolessa vuodessa. Pystyn ehkä hieman parempaan, mutta mitään säännöllistä aikataulua en aio aloittaa. Tästä erityisenä seurauksena on, että luultavasti ei ole fiksua tulla päivittäin katsomaan, josko uusi riipustelu täältä löytyisi. Suosittelen siis opettelemaan jonkun hyödyllisen työkalun tai ohjelman käyttöä, joka hoitaa tämän automaagisesti. Google reader ja vastaavat palvelut ovat hyödyllisiä, mikäli satut seuraamaan useaa blogia tai uutissivustoa. Firefoxissa on palvelu nimeltä live bookmarks (suomenkielistä nimeä en tiedä), joka lienee hyödyllisempi, jos seuraa vain tätä tai vain muutamaa harvaa blogia tahi uutissivustoa. Internet explorer on sikäli hyödyllinen, että sillä voi ladata Firefoxin ja sen jälkeen sen voi unohtaa. Ei sitä oikein muuhun parane käyttää.

Mainokset

2 Responses to “Kohdeyleisölle”

  1. wgaztari Says:

    spoiler warning…

    Aluksi katoin tätä suu auki. Sitten mietin, että jokohan sillä nyt naksahti päässä jotain pahasti. Mutta vuodenajasta päätellen näin ei ole käynyt, vaan mua on koitettu höh näyttää..

  2. Tommi Says:

    Huomasin täsmälleen yhden kömpelön kohdan, mutta ei sekään taida varsinaisesti kielioppivirhe olla. Kaikki muu on tarkoituksellista. (Myös jotkut virheet.)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: