Asuntotilanne ja joululahjuksista

27/11/2011

Minä ja Terhi emme muuta tämän vuoden aikana, luultavasti, koskapa minun pitäisi lopettaa nykyinen vuokrasopimus tämän kuukauden aikana emmekä vielä ole ehtineet katsoa asuntoa (jota joku muu ei olisi napannut).

Tästä seuraa sellainen, että en halua tai tarvi juurikaan joululahjoja. Jos aiot minulle jotain hyödyllistä hankkia (eli tämä koskee lähinnä perhettä), niin jätä hankkimatta tai anna sen odottaa muuttoon asti – muuton jälkeen saatamme jotain keittiövempeleitä tai huonekaluja kaivata, tai ehkä silitysrautaa, mutta pitää nyt ensin nähdä että mitä kaikkea löytyy valmiiksi tai saamme ilmaiseksi. Nurkissa lojuvat pakkaukset eivät muutossa auta, joten ei kiitos sellaisille.

Jos nyt välttämättä haluat jotain silti ostaa, mihin en missään nimessä kannusta, niin tässä muutama harkittava asia.

  • Ei karkkia tai suklaakonvehteja, kiitos. Pähkinät, mantelit, (kuivatut) marjat ja siemenet ajavat saman asian, samoin kuin 70+-prosenttinen suklaa. Jos sokeri (tai siirappi tms.) löytyy tuotteen ensimmäisenä valmistusaineena, niin ei kiitos. Tästä saa myös ilmoittaa isovanhemmille, jos tuntuu siltä. Saatu sokerimössö syödään hyvin hitaasti, viedään roolipeli-iltoihin tai syötetään sitä haluaville ystäville.
  • Ei t-paitoja tai sukkia. Molempia löytyy tarvittavaa suuremmat pinot. (Varsinkin sukkia.) Jos jotain muuta vaatetta haluatte antaa, niin kysykää ensin, antakaa jotain muuta käyttövaatetta, tai antakaa jotain tyylikkäämpää, mitä en itse hankkisi. Ehkä pidän sitä. Muuten se löytänee uuden omistajan joko ystävältä tai kierrätyskeskuksesta.
  • Jos hankitte jotain söpöä tai rihkamaa, niin saatan hymähtää ja sitten se luultavasti lähtee. Jotain oikeasti kaunista, niin harkitsen. Jotain itse tehtyä, niin saatan jopa säästää sen, tai ainakin annan jollekin joka sitä arvostaa. (Pätee myös kortteihin.)

Jos löytyy lahjatoiveita, niin sanokaa. Jos kelpaa, niin jätetään lahjat ostamatta.

Asuntometsästys

Paras toivo tällä hetkellä lienee KS-vuokraisännät. Realian luona asioitaessa vastaanottajan asenne oli töykeä. Tutun mukaan heitä saa tökkiä jatkuvasti mitään palvelua saadakseen ja lisäksi tuttu muutti sitä kautta hometaloon. Jos tiedätte muita hyviä vaihtoehtoja tai yksityisiä, jotka olisivat (noin) kaksiota vuokralle antamassa kävelymatkan päässä Mattilanniemestä, niin vihjatkaa ihmeessä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: