Päivää.

Olen satunnainen matematiikan ja hieman filosofiankin opiskelija Jyväskylän yliopistossa. Synnyin vuonna 1987. Ideologisia kantoja näkee linkeistä ja lukemalla propagandaa sekä kulttuuri-juttuja. Harrastan roolipelailua ja kirjoittelen aiheesta englanniksi toisessa blogissa: Cogito, ergo ludo.

Koulutuksellisista ja ammatillisista ansioista voi lueskella jotain LinkedInin puolelta: http://www.linkedin.com/in/tommibrander

Tähän blogiin saatan kirjoitella elämästä yleensä, politiikasta, opiskelusta ja mistä ikinä satunkaan kiinnostumaan. Roolipelaukseen liittyvät jutut löytynevät kuitenkin relevantista blogista. Kirjoittelen pääasiassa suomeksi, mutta englanti ja ehkä jopa ruotsikin ovat vaihtoehtoja jos jaksan innostua.

Mainokset

One Response to “Tommi”

  1. Masi Shalchi Says:

    Hei, Tommi!
    Olen Masi Shalchi. Kotisivujeni osoite on http://www.masishalchi.com. Sivujeni tarkoituksena on esitellä ihmisille mielenkiintoisia puheita TIETOISUUDESTA, RAKKAUDESTA ja MEDITAATIOSTA ja näkemyksiä Myötäelämisen Taidosta (NVC), Toimiva Perhe-mallista, demokraattisesta koulutuksesta, talousdemokratiasta, singulariteetista ja eksistentiaalisista riskeistä.
    Otin sinuun yhteyttä, koska ajattelin, että olet ehkä kiinostunut sivuistani!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: